Event

FestFabrikken Event & Utleie - en totalleverandør av fest!

Og det er nettopp det vi er, en totalleverandør.

FestFabrikken er mye mer enn bare en utstyrsleverandør. Vår unike fordel er å besitte egen utstyrspark for utleie og nettbutikk med over 13.000 artikler til fest og moro, og kan således planlegge og gjennomføre ditt selskap, temafest eller event fra A til Å.

Selvsagt er et event mye mer enn levering av utstyr, og mangt kan sies om gjennomføring av et event. Man kan ramse opp alt man er flink på og hva man kan forvente, men vi liker ikke å skryte av alt vi skal være gode på - for oss er ingen event like, og uansett er vi ikke bedre enn vår siste anbefaling... Det er kun en ting som gjelder - levering!

FestFabrikken Event er mindre enn mange av våre kollegaer i eventbransjen, noe vi ser som en stor fordel. Med en liten organisasjon har vi evnen til å svinge oss raskt rundt og drifte med lave kostnader. Gjennomføringsevnen er like herlig den samme, enten det er 10 eller 2000 personer, bryllup, privat- eller firmaevent.

Et godt event er basert på samspill. Sammen finner vi de rette løsningene for hver enkelt kunde, enten det er privat eller næringsliv.

Med oss er du gjest i eget selskap - alt ligger i detaljene...