Om oss

FestFabrikken Event & Utleie (tidl. PartyPlanner) er den perfekte samarbeidspartner når du skal arrangere selskap. Vi holder til i Mjøndalen, like ved Drammen, og leverer det meste av utstyr enten du skal ha fest ute eller inne over hele Østlandsområdet.

FestFabrikken har profesjonelle telt og utstyr, konkurransedyktige priser, fleksibilitet og detaljer som setter en flott ramme rundt akkurat ditt selskap.

FestFabrikken har i 15 år tilbudt gode løsninger og gjennomføringsevne til både privatkunder og bedriftsmarkedet. Vi leverer fest, dekketøy, mat, lys, lyd, drinker, kostymer og utstyr til over 2.000 av dine nærmeste venner, kollegaer og events.

FestFabrikken er mye mer enn bare en utstyrsleverandør. I tillegg til å besitte egen utstyrspark, tilbyr vi kompetanse og skreddersøm til å planlegge og gjennomføre ditt selskap eller event fra A til Å. Med oss er du gjest i eget selskap - les mer her...

FestFabrikken gjør det enkelt for deg som kunde - alle våre utleiepriser finner du lett her på siden.

FestFabrikken tilbyr alt på én og samme faktura, uten å være et fordyrende mellomledd. Sammen med våre samarbeidspartnere skreddersyr vi ditt selskap eller event ned til minste detalj.

På denne siden og i nettbutikken finner du noe av det vi kan tilby. Savner du noe? Ta kontakt med oss - sammen finner vi den beste løsningen for deg og din fest.